VandVender ApS salgs- og leveringsbetingelser

VandVender – Salgs- og leveringsbetingelser

Kan også downloades her.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse ved køb af varer gennem webshop på vandvender.dk.

 

VandVender ApS

CVR.nr.: 36558997

Hjertingvej 13

2720 Vanløse

Danmark

 

Bestilling

Når du afgiver din ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende en ordrebekræftelse/faktura til din e-mail.

Når du har modtaget ordrebekræftelsen, er ordren reserveret, og afsendes i løbet af 1-2 hverdage såfremt varen er på lager. Der sendes automatisk en e-mail med et tracking-link, når varerne er på vej til dig.

 

Betaling

Vi modtager følgende betalingsmidler: MasterCard, Visa, Dankort, Apple Pay og Google Pay.

Ved køb gennem webshop trækkes beløbet for varerne når VandVender bekræfter din ordre.

 

Levering

Ved køb gennem webshop tilbyder vi levering til adresser i hele Danmark. Levering til alle andre lande kan ske ved bestilling på mail til cl@vandvender.dk

Det er muligt at afhente bestilte og betalte ordrer på vores lager på Hjertingvej 13, 2720 Vanløse.

Ordrer fra lager afsendes i løbet af 1-2 hverdage efter betaling er modtaget.

VandVender kan ikke holdes ansvarlig for indirekte tab som følge af en forsinket eller manglende leverance.

 

Modtagelse

Ved modtagelse af pakken bør varerne gennemgås, og evt. reklamationer for synlige fejl, skal altid ske inden installation.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os som privat forbruger i Danmark. Fortrydelsesretten gælder ikke for virksomheder. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag:

- Varen er leveret

- At du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som er delleveret. Fortrydelsesretten gælder kun hele ordren – dele af ordren kan ikke fortrydes.

Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du inden fortrydelsesfristen udløber give os besked.

 

Returnering af varen og betaling af returomkostninger

Hvis du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb og du har modtaget vores svar, skal du sende eller aflevere varen til VandVender, Hjertingvej 13, 2720 Vanløse, Tlf. +45 53 64 08 04. Den returnerede ordre skal have påsat en seddel, tydeligt mærket med navn og fakturanummer.

Returneringen af ordren skal ske straks og uden unødig forsinkelse. Du skal selv betale omkostningerne i forbindelse med din returnering.

 

Tilbagebetaling af købssummen ved fortrydelse

Vi refunderer købesummen uden unødig forsinkelse senest 5 dage efter vi har modtaget ordren retur indefor de 14 dages fortrydelsesret. Tilbagebetaling sker altid gebyrfrit for dig.

 

Emballage og varens stand ved tilbagelevering

Når du returnerer en vare til os, skal du tilbagelevere den i original emballage. Du har ret til at åbne emballagen for at kontrollere eller afprøve varen, men hvis emballagen mangler eller er ødelagt, er der tale om en værdiforringelse, som kan medføre, at vi fradrager et beløb i købssummen svarende til værdiforringelsen, inden købesummen tilbagebetales.

Ved returnering af en ordre, skal varerne være pakket i kasserne på samme måde, som de var ved levering.

Det er dit eget ansvar at sikre, at varen er forsvarligt indpakket, når du sender den retur. Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den.

 

Reklamation

Som kunde har du ifølge købeloven en 2 års reklamationsret, hvis varen har en mangel. Ved en synlig fejl på fliser, skal der dog reklameres inden installation.

Som køber skal du straks ved modtagelsen af varerne, og altid inden varerne tages i brug, gennemgå varerne for at sikre, at de er uden mangler.

VandVender eller VandVenders ansatte har ikke ansvaret hvis der kommer oversvømmelse eller vand i dit hus, din kælder eller andre tænkelige steder i/på din ejendom. Du kan derfor ikke kræve erstatning fra VandVender eller VandVenders ansatte for en økonomisk skade, der er påført din ejendom som følge af en direkte eller indirekte oversvømmelse.

 

Hvordan reklamerer jeg?

Hvis du ønsker at reklamere over en mangel, skal du inden for rimelig tid sende en mail til vores kundeservice: cl@vandvender.dk Send billeder af produktet sammen med en beskrivelse af fejlen.